Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michael Michal SZILA Natalia Wawer lina93 martucha123 Alina190 Tomekk112 (4963 niezalogowanych)
112 Posty
Początkujący
O Jezuuuuniu. Przyjemność lotu ????!!!!! No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. Uśmiałem się jak nigdy. Fajne hobby. Ja jak mam lecieć to wolałbym harować 2 dniówki za free niż męczyć się w samolocie. No ale o gustach się nie dyskutuje. Natomiast jeśli macie bilety łączone, tzn. zakupione u jednego przewoźnika na raz w te i nazad to nie ma obawy. Przewoźnik odpowiada za całość lotu i jak pierwszy lot wyląduje np. gdzieś indziej to i tak muszą wam zapewnić dotarcie do miejsca docelowego czyli w tym przypadku do punktu powrotu.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Natalia Lagowska
(Haweczka)
Wiking
Witam serdecznie!
Zastanawiam się czym ludzie (ktorzy mieszkają w duzym miescie poza Oslo np. w Bergen lub Trondheim) jadą do Sandejford na lotsnisko przed wylotem do Lublina o godz. 7:35. Sprawdzilam rozklad pociagów i nic nie pasuje. Mieszkam w Ål między Bergen i Oslo. Proszę o pomoc. Dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Haweczka napisał:
Witam serdecznie!
Zastanawiam się czym ludzie (ktorzy mieszkają w duzym miescie poza Oslo np. w Bergen lub Trondheim) jadą do Sandejford na lotsnisko przed wylotem do Lublina o godz. 7:35. Sprawdzilam rozklad pociagów i nic nie pasuje. Mieszkam w Ål między Bergen i Oslo. Proszę o pomoc. Dziękuję.

W takim wypadku jedzie sie dzien wczsniej do Sandejford i przenocowuje w hotelu. Przy lotnisku tez jest hotel.
Albo jedzie sie wlasnym samochodem i parkuje sie go na lotnisku na czas pobytu w Polsce.

Ewentualnie oglos tu na forum, ze szukasz transportu. Moze ktos akurat bedzie jechal w te strone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok